Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR SKA TOMTEN

 

 

komma in

 

när julen

 

står för dörren

 

 

M-L

 

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-15 14:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes bra ;)
2013-12-18

    Dan Myrbeck
Humor i toppkvalité!
2013-12-16

  Linda CH VIP
Fyndigt! :))
2013-12-16

  Heikki Hellman
Om fantasifigurer vet man aldrig……...
2013-12-16

  Arne Ugglemosse
sann göteborgsanda i denna
2013-12-15

  aol
han har koden,
2013-12-15

  M M Mannheim VIP
Men, MajLis det vet du väl att tomten kommer genom skorsten. Men nu vet jag kanske inte hur han gör när så många har fjärrvärme, Men jag tror också att vill tomten komma in så hittar han nog på ett sätt!
2013-12-15

  Rozsi.kovacs

Han tar nog sig igenom skorstenen
2013-12-15

    ej medlem längre
Bara inte dörren är låst så....
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP