Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läser du mig?





Läser du mig
Där du sitter på jobbet
Snurrar du kanske dina fingrar
Runt ditt hår
Låter pennan glida in
Mellan dina läppar
Som jag så gärna gärna vill smaka på

Läser du och ser
Att jag saknar dina ord
Våra samtal
Hur du får mig att flämta
I soffan
Över det du skriver

Läser du kanske
Och tänker lite på mig
Bara lite
En fantasi
Om hur jag kan få dig att komma
På mig
Över mig
Och hur mina händer ska forma
Små cirklar på ditt hjärta




Fri vers av Tess74
Läst 417 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-15 20:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2013-12-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt om längtan som brinner!
2013-12-16

  katastrofromantiker
Gillar tempot i texten!
2013-12-16

  Angel of love
Drömlikt och vackert
2013-12-16

  queenia
underbar längtan, trängtan. Underbara ord, känslor du beskriver så vackert. Sista meningen är briliant.
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74