Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseende

 

Mellan dröm och vakenhet
förloras ofta essensen.

 

De som tydligt visade sig,
åter till skuggvärlden trätt.

 

Jag såg er alla. Ja.
Inatt mötte jag er.


Men ni försvann när
vakenhet tog över drömmen.

 

Ni fanns där.
I ett rum.


Som ett väntrum,
full av vänlighet.


En av er talade med mig.
En annan grät.
En tredje vägrade visa sig.
Men jag vet att du fanns där.
Älskade mor.

Ni var många där.
Som jag saknar.

 

Älskar





Fri vers av queenia
Läst 508 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-12-16 00:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert fint varmt!
2013-12-17

  ULJO
Fint berörande
2013-12-16

  Carl Mikael Fäldt
Just som jag skulle kommentera kom tvivlet farande-brände hål i min kommentar!

Jag märkte att din text var obeskrivlig
2013-12-16

    ej medlem längre
Underbar underbar underbar text.
De vi älskar och som gått före oss är mycket närmare än vi tror.
2013-12-16

  louisegirl

Berörande och fint skrivit!
Känner igen!
2013-12-16

  anits VIP
Berörande och mycket fint skrivet om saknad.
2013-12-16

  Heikki Hellman
Jag har hört säga att våra kära bortgångna är bland oss så länge vi tänker på dem och saknar dem.
2013-12-16

  SatansSon VIP
drömde om farfar en stund då jag sov förut igår.
2013-12-16

    ej medlem längre
Fint att få möta dem som gått före.
2013-12-16

  Angel of love
Känslofullt möte med dina saknade, fint!!
2013-12-16

    ej medlem längre
känsligt, andligt, möten. berörande skrivet! känner igen till viss del..
2013-12-16

  Maria Sundelin VIP
Fin hyllning till dina saknade
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia