Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

 

I det ogästvänliga

i det råa och kalla 

i det mest torftiga

ensamma   utsatta

 

tar ett skört och utsatt litet barn

sina första skälvande andetag

 

andetag

efter andetag

 

andetag

efter andetag

 

andningen

pulserar

oavbrutet

 

i det ogästvänliga

i det råa och kalla

i det mest torftiga

ensamma   utsatta

 

andetag

efter andetag

 

andetag

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 412 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-12-26 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande,
2014-01-03

    ej medlem längre
Bra skrivet.

andetag är allt vi har, i livet, lånat för ett tag...
2014-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som berör...
2013-12-28

  axveronika
Ja tänk och detta under av alla under upprepar sig hela tiden runt om vår jord, i hydda och i slott, i kyla i hetta, i ensamhet och i gemenskap, livet vill andas genom oss!
2013-12-28

  Maria Sundelin VIP
Ord som känns
2013-12-28

  SatansSon VIP
RIKTIGT BRA
2013-12-28

  louisegirl
Stark och berörande!

2013-12-27

  aol
starkt bra skritat
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling