Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just for you





Jag kan skriva rader åt dig
Tala om hur vacker du är
För mig

I mina ögon ser jag dig
Din mun som talar
Dina mörka ögon
Som borrar sig in i mitt hjärta

Jag kan skriva så många ord du vill
Om livet
Hur härlig du är
Och känslan du ger mig

Orden får flyta hur dom vill
För jag vill ta på dig
Ta på hela din själ
Jag vill göra avtryck i dina tankar
Och på din hud

Jag skriver enbart för dig nu
Ser du det
Känner du
Hur jävla underbar du är





Fri vers av Tess74
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-16 22:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas;)
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74