Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Queenia 2011


Med känsla.



Betong. Tung betong.
Rakt över mig. Över mitt bröst.

Ändock känner jag din beröring.
Din blicks kärlek, i mitt hjärta.

Frusna stunder. Av lycka.
I min borg. Mitt hjärtas rum.

Du tränger in. Som alltid.
Med känsla för finess.

Och aldrig, aldrig.
Jag missta dig vill.

I stunder av lycka.
Vi skrattar oss lyckliga.

I stunder av sorg.
Vi håller varandras händer.

Aldrig vill jag missta.
Din närhet, din lukt.




Fri vers av queenia
Läst 307 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-17 00:36



Bookmark and Share


  louisegirl
Kärleksfullt och ömt!
Fint skrivit!
2013-12-17

  Lars Hedlin
Kärleksfullt!
2013-12-17

    ej medlem längre
Fint skrivet.
Svårt och tungt. Kram.
2013-12-17

  SatansSon VIP
vackert om kärlek.
2013-12-17

  ULJO
Fint förmedlat till någon
2013-12-17

  Maria Sundelin VIP
Fint till någon som betyder mycket för dig.
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia