Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tekst - spoken word


Hvor ble det av mystikken?


Sexualiseringen
av musikken
...

hvor ble de av
det sensuelle

det duse
og vare

hvor ble
det av

mystikken
mosaikken

Det spennede
bildet
...

Nå er det
som i en rubrikk

Store overskrifter
minimalt med innhold

Døden på nært hold
i en sang som ikke
synger
som ikke
vinner
noe annet
enn et utsultet
forvirret
og numment
marked

Hvor ble det av
mystikken
...

Ordene som forsvant
de få som ble igjen
i en trutmunn og et sløret blikk
og det var det vi fikk

Nakenhet er vakkert
men tomme ord
gir lite mening

Sensualiteten
ble hvisket bort
og erstattet
med med et
missforstått poeng

Men det var ikke mange
som forstod
de bare danset med

Kongene sitter
på sine hauger

unge elskerinner
kledd i rødt

Industrien
tar tak
om deres
svanehals

Objektifiseringen
sitt pent på pidestallen
til vi ber deg om å gå ned

Tomme ord
og fulle saler


Nå er det
som i en rubrikk

Store overskrifter
minimalt med innhold


Nakenhet er vakkert
men tomme ord
gir lite mening


hvor ble de av
det sensuelle

det duse
og vare

Ordene som forsvant
de få som ble igjen
i en trutmunn og et sløret blikk

og det var det
-vi fikk




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-17 03:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det som jag upplever dödar sensualismen och mystiken är när sexualitet reduceras till teknik och formler: "Gör så här...punkt ett, två, tre..."
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K