Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen dikt. Ren och skär lycka!

 

Det spritter i mig, 

som om vårfloden 

är på väg! 

Värmen åter sprider

sina strålar i min

kropp! 

 

Kan det var lycka,

jag känner? 

 

Ja! 

 

Jag har underbara barn och 

en otrolig älskling!

Jag vaknade, från operationen!

(Irrationell skräck att inte vakna från narkos.)

Julen står för dörren! (Alla samlas, hela släkten)

En påminnelse om Frälsarens jordiska liv.

Jag väntar tre försändelser!

1) Kläder till min katt! Tomtedräkt med bjällra på luva,

Kissekatten kommer få spatt!)

2) Upphängning från IKEA till speglar!

Har längtat efter mitt badrum! 

3) Och från Poeter.se

YAY!!!!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 675 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-12-18 01:20



Bookmark and Share


  ULJO
Allt gott till dig
2013-12-20

  anits VIP
Dina dikt andas lycka.
2013-12-19

  Carl Mikael Fäldt
Bra!
2013-12-18

  Änglaögon
Mycket att glädjas över :)
2013-12-18

  PPQ
detta är den bästa julklapp jag kunnat önska mig, att se dig komma tillbaka kram p.s inte tomtedräkt till katten, glitter och stjärngossestrut :D
2013-12-18

  Lars Hedlin
Gott att höra! ;) Varm kram till dig;)
2013-12-18

  Tess74
Vad glad jag blir över att höra att allt gick bra!! <3
2013-12-18

  louisegirl

Underbar lycka!

2013-12-18

  Angel of love
Åh va underbart att höra att det är över med narkosen. Du sprider samma lycka till oss alla med din glädje.
Fantastiskt <3
2013-12-18

  Maria Sundelin VIP
Dagens energiboost
2013-12-18

    ej medlem längre
yes.. vilken kraft..
2013-12-18

    ej medlem längre
Så skönt att det är över, förstår din lyckokänsla.
2013-12-18

  SatansSon VIP
jag sklulle nog kalla det dikt. då vet jag du opererats iaf. hoppas det är över. hoppas jesus kommer till 2014.
2013-12-18

  Eliza-69
YAY...härlig lycka... kram
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia