Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du innehar alla mina släktingar.... nice dice från er Android ancients - eh... teknik-relik? Benknota på dig ;)


Vafalls; jamen puss då

 

 

nåväl 

min genuina vetenskapligt godtagbara kvinnliga hormonökning
slach minskning må göra mig till en 

 

warrior
men vad säger det om dig som är född med det

 

wanna meet

 

så 
nåväl
såna frågor må sväva likt korpvingar

 

svingar du dig över din egen fråga
ser jag din låga

 

inte förr
nåväl 
som morfar sa

 

ock ock ock 
(sicken tockeran trist gnista knappt en gnejs förmåga
grejs i mitt öga granit

 

föga föga
jag kör hellre en rattstolpe i bröstbenets sviter
än ger avkall för tröga meteoriter)

 

sa han inte alls men

 

- Vafalls! Himlen är inte längre Blå!

 

 




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-18 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri