Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan dig

stan har ändrat

ansiktet sitt

 

himlen visar mig

sin sura min

 

som igelkottar kurar ihop sig

träden;

-som om jag vore

en yxa-

när de ser mig.

 

gatorna hatar ljuden

som mina trötta skor

ger ifrån sig

 

när

min ängel

helt ensam

utan dig

går jag!

 

 Omid Salimi     2013.12.17




Fri vers (Fri form) av Salimi Omid
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-18 12:30



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Mycket fina bilder, tillsammans med ett klassiskt kärlekspoesi-slut!
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Salimi Omid
Salimi Omid