Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

"vad regnig  är den

era himmel"

sa hjärtat till

ögonen.

 

"vad tungt,

obalanserat

spelar ditt piano"

sa ögonen till

hjärtat.

 

"vi har förlorat

vår sol"

sa ögonen.

 

"jag har mist

min aorta"

sa hjärtat.

 

och då började

tårarna rinna

och då började

* ljudet försvinna.

 

* hjärtas slag.

Omid Salimi  30.01.2015




Fri vers (Fri form) av Salimi Omid
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-02 05:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om sorg och saknad!
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Salimi Omid
Salimi Omid