Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Jul önskar jag er


till er alla




de vakar
i det tysta

runt glöden
vilken värmer




mjukt
borstar hon undan
jorden


blottar rötterna
vilka hörde hennes bön


mjukt

lägger dessa
sina slanor rankor
i hennes händer




hon flätar korgen
till medhavda



vandrar
till kolarens mila


dukar bordet
med den vita duken




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 355 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-12-18 21:18



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vacker julhälsning från dej!! God jul!
2013-12-24

    ej medlem längre
Önskar dig detsamma!
2013-12-23

  Änglaögon
Tack för din fina hälsning,önskar dig detsamma!
2013-12-19

  novemberly
wow.

du är
riktigt,
riktigt
bra.

tack,
för dina vackra ord.
2013-12-19

  Lars Hedlin
Underbart ;) kram
2013-12-19

  Maria Sundelin VIP
Fint och varmt
2013-12-19

    Bo Bjelvehammar
till knytt och oknytt en god jul…..
2013-12-19

  Nina.H
Vilken vacker hälsning, önskar dig en varm och fin jul fina vän!
2013-12-19

  Yrre VIP
Så värmande, tycker om!!
2013-12-19

  Ninananonia VIP
Så fint god jul fina
2013-12-18

  Angel of love
Lika vacker som din text önskar jag dig en lika vacker jul.
Kram
God jul
2013-12-18

  reza.hb
Själsöga med sin magiska penna, dikt som en konst...!
2013-12-18

  Rozsi.kovacs

Men så vackert själsöga du lindar
in så vackra ord så själen smackar
o för allt i världen dig tackar....
2013-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint och stämningsfullt...jag önskar också dej en God Jul...
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser