Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Full av dofter


Våren

Vad doftar våren ?
Ljus glädje och förväntan
och nystekt makrill




Fri vers av Assar
Läst 242 gånger
Publicerad 2013-12-19 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assar