Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycke och smak

När hon gick förbi
lade man märke till
att hon gick med omaka skor

På den ena foten
hade hon en röd sko
på den andra en blå
Folk vände sig om




Fri vers av Assar
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-19 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assar