Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stridiga känslor

Vän eller fiende
Nalagin
i ditt hjärta

Smärtan i bröstet
som vore hjärtat
lindat med taggtråd




Fri vers av Assar
Läst 163 gånger
Publicerad 2013-12-19 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assar