Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer om en vit jul

Sakta faller stjärnor
Mjuka lägger de sig i vitt
Strålande leker himlens leende
Öppnar sakta så att natten kan sluka dagen
Gnistrande som av silver lyser månen
Över frusna vatten
Och den kommande julaftons morgon




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-19 16:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivit ;) kram
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP