Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You wanna play nurse?





Nej jag tänker inte ljuga längre
Jag vill känna dig
Nära

Jag vill andas dig
Kyssa läppar som trånar
Smiska bort din stygghet

Landa i mitt knä
Så ska du få smaka
På min medicin

Jag kan vara din sjuksköterska
Mata dig med fingrar
Hud
Kropp
Mot varandra

Och när du behöver nytt recept
Behöver du bara lyfta luren
Slå mitt nummer
6

Så svarar jag

Ska vi leka
Du och jag





Fri vers av Tess74
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-19 17:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Very nice! ;)
2013-12-20

    Svarte Petter
Du är ju kanonbra! Och du är kul.
2013-12-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Häftigt!
2013-12-19

  Carina Bendix
Låter som en trevlig lek..;)
2013-12-19

  PPQ
nu ska jag skriva något jag aldrig skrivit förr tror jag under dessa tio år. Jag förstår precis hur du känner, oj vad jag känner igen mig i den feed my frankenstine-känslan brukar jag kalla den så bra du fångar den
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74