Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sovande ängel


Min favoritstund på kvällen
Är att studera henne när hon sover
Håret utslaget på kudden
Likt ett litet böljande hav

Ansiktet vilar

Ögonbrynen följer med ögonen
Hela vägen
Ögonfransar som döljer
Hennes mörka vackra därunder

På halsen ser jag hur pulsen tickar
Lugna milda slag

På munnen vilar ofta
En liten Snorkfröken min
Och händerna omfamnar varandra

Jag pussar henne på kinden
Och viskar i örat
Jag älskar dig mitt barn




Fri vers av Tess74
Läst 194 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-19 21:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2013-12-20

    ej medlem längre
Underbar!
2013-12-19

  Maria Natasja
Jättevackert! Fint.
2013-12-19

  Carina Bendix
Vackert och kärleksfullt!
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74