Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
evigheten är lång - speciellt mot slutet


där, på andra sidan ensamheten

 

det räcker med en glimt

likt en kosmisk sekund av upplysthet

och det var det som hände

där inne, ute; på andra sidan ensamheten

 

det suddigt oklara växte upp

och mognade till vuxen förståelse

av pupill genom pupill

förvånad, förundrad - chockskadad!

 

det som från början var en upplevelse

av existensiell ensamhet, men ro

förbyttes till evigheten bakom

där - på andra sidan ensamheten

 

och det svarta inehöll också alla färger

precis som vitt

.




Fri vers av sol
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-03-15 15:06



Bookmark and Share


  Pete
Mycket Mycket bra, välskrivet , tar av mig hatten=)
2006-03-19

    ej medlem längre
"evigheten är lång - speciellt mot slutet"
- säger de odödliga
*ler*
det här lånar jag till en aforism, tack!

[ursäkta att jag fastnade i ingressen...
*skrattar*]
M
2006-03-18

    Bodil Sandberg
Jag älskar den här!!!!Den gör mig både varm o kall....du har gjort suverän poesi...ja det tycker iallafall jag
2006-03-16

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol