Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svanar

 

det var en sommar

som sällan glöms

inte tappas i sanden

 

en sommar med ljuva vindar

solsmyckade vattendroppar

 

en sommar 

ett litet liv

 

omhuldad i mig

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-19 21:58



Bookmark and Share


    maija tuori

Todella koskettavan ihana runo !

jonka vielä täydentää kaunis kuva.


2014-01-05

  Bo Himmelsbåge
Fint foto!

En skimrande minnesvärd dikt!

Tack!

Gott Nytt År!

kram Bo
2013-12-29

  Heikki Hellman
Dessa rader berör! Fotot är mycket fint!
2013-12-20

  Nina.H
Vacker poesi... en pärla!
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP