Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning




Jag minns dina lavetter
På min kind
Dina ord i mitt öra

Slyna

Hårdhänta grepp
Jag höll emot
Du var starkare

Och jag njöt varje sekund




Fri vers av Tess74
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-19 22:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla
2013-12-20

    ej medlem längre
Läckert om en "farlig" njutning.."farlig" därför att så få vågar stå för den
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74