Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar som dödar

 

Jag är så rädd

för mina tårar
att dom ska falla

tårar skrämmer mig

jag är så rädd
för mina tårar

vägrar låta dom falla
skrattar nervöst
vågar inte låta dig
hålla om mig

tårar som dödar
bankar vid tinningen
För att få komma ut
jag håller dom inne
ler ett låtsasleende

vänder mig bort

står helt stilla
mot väggen
blundar
håller emot

jag känner hur jag går sönder
inuti


om jag gråter
är jag avslöjad

P.G 20131219

 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-20 00:03



Bookmark and Share


    snöö
Vilken fin och berörande dikt. Härligt.
2013-12-27

  bumerang
Vet precis vad du berättar här.
Se det som ett stadium. En plattform
Att göra avstamp ifrån. Att våga, öppnar dörrar. Tro mig.
2013-12-25

  Angel of love
Ärligt och helt fantastisk text
2013-12-21

  axveronika
Naken och modig text!
2013-12-21

  Carl Mikael Fäldt
Du menar väl inte att du vill hålla dina känslor hemliga-?

Väldigt viktig relationsinriktad text detta-där läsaren måsta fråga sig-var står jag i allt detta?

Snyggt och viktigt som vanligt!


2013-12-21

    Nala VIP
Vad är det som gör att vi förlorar vår frihet inför andra.

2013-12-20

  katastrofromantiker
På ett fint sätt har du fångat känslan av rädsla, att göra sig sårbar inför någon annan.
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP