Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Tårar

 

tårar rinner

tårar som gör ont

när något går över

som den gräsliga hostan

så skönt att bli av med den

 

i morse vaknade jag tidigt

låg en stund och tänkte

på vad dagen skulle ge

 

när jag lyfter huvudet från kudden

är jag stel i nacken

den värker

förstår att jag drabbats

av nackspärr

 

till slut kommer jag upp

jag kan inte vrida på huvudet

får i mig lite kaffe

innan jag går in i duschen

duschar varmt

det känns skönt

så när jag torkat mig

stryker jag på liniment

med hopp om att det ska hjälpa

 

tar sen den varma vetekudden

lägger den om halsen

den värmer skönt

sitter vid köksbordet

löser korsord

det är det jag kan göra

den dag som det blev

 

sitta vid datorn går bara

en liten stund

jag bekymrar mig inte

för att det jag tänkt göra

inte blivit av

 

nackspärren vill inte släppa

en natts sömn hoppas jag på

och att allt är som vanligt

när jag vaknar i morgon

 

 

anits 19 december 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-20 00:18



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt att hostan har gett med sig.
2013-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Stackars dej...värk är inte roligt...hoppas på snar bättring...
2013-12-21

  Eva Helene VIP
Jobbigt när krämporna avlöser varandra. Önskar god bättring!
2013-12-20

  ULJO
Kram till dig vännen
2013-12-20

    ej medlem längre
O' hela blott å läk!
2013-12-20

    Birgersdotter VIP
hoppas du blir bättre kram
2013-12-20

  Lars Hedlin
Kramar och värme till dig!
2013-12-20

  Anya VIP
Hoppas diktarjagets nackspärr gått över!
2013-12-20

  poetryGirl
Hoppas du har kurerat dig nu! Denna årstid är svår.
2013-12-20

  Bibbi VIP
Hoppas på en god bättring!
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP