Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus

Tomhet-saknad-längtan-strävan-meningslöshet

ord som är så utslitna att de försvinner på tungan

kommer ut som en kliché
tappar mening

sluter existera innan de hunnit från öra till hjärna
ersatta med bullret från en byggarbetsplats

till hjärtat kommer de aldrig fram alls




Fri vers av Gerda
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-20 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda
Gerda