Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter sweet

 

Det är svårt att leva när man älskat och förlorat

Det är svårt att leva utan att älska

Det är lätt att vara den som är älskad

Det är underbart att älska någon

Det är förgörande att inte känna sig älskad

 

 

Bitter sweet kan man lugnt säga

 

 




Fri vers av Undine
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-20 23:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2013-12-22

  Tess74
så är det...bra känsla i texten, den känns
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine