Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord sargar-fläker kött-som kniven




Kanske vet du inte hur en kniv känns

När du helt plötsligt är dödligt sårad



Kanske vet du inte när orden dina

Sårar ett hjärta värre

Än tusen knivar

Min vän




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-21 02:30



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Har nyss blivit knivskuren..så jag vet..!
2013-12-21

  Bibbi VIP
Tillståndet känns igen.
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt