Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2013-12-22 - det är kärlek som ger dig den - allt handlar inte alltid om sex - och texten har aldrig gjort det.


Du ger mitt hjärta den skönaste orgasmen

 

 

Hur du får mig att veta
Utan mellanhänder
I armar, mellan ben

Att här är var vi alltid ska vara
När du trycker dig nära
Och säger: "Håll mig hårt"
Och jag skälvar för allt som är ömt

 

 

Endast du

 

 

Hur du tar min tunga
Och tröstar mig mellan dina
I den varma kyssen
Och jag vet att allt mina läppar vill säga är:

Älskling...

 

Snart

 

 

Hur du viskar
"Så nu är allt bra"
För att det är vad du också vill höra
Och så fort vi är redo...
Ska jag svepa in oss i min filt, så där, (indianlogik) du vet
För jag har gjort dig till mitt "val"

 

Och när vi blundar samtidigt
När jag varje kväll går ner på knä
Knyter mina händer
Nedanför sängen
Och ber för dig också
Precis som du gör för mig

 

 

 

Och när vi öppnar fönstren
Ser upp mot stjärnorna
Ditt mot norr
Mitt mot söder
Och vädrar
Våra blickar mot världen
Då räcker det att endast du vet, för

 

 

I never kiss and tell

 


Du kommer alltid att vara det vackraste porträttet
Min drömmar vill måla
Du kommer alltid att vara porträttet
på min näthinna
Endast du kan hitta G-punkten
till min kärlek
Mellan mina vener och artärer
Endast du får mitt hjärta att komma,

 


I den skönaste "Orgasmen" ...

 

Endast du vet hur du ska röra ...
För du känner mig bäst




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 1131 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2013-12-22 11:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert om den riktiga kärleken...den som finns i hjärtat
2022-04-07

  DominiQueen
ååå så vackert ren sinnlig Kärlek - jättefint - önskar Dig all Kärlekslycka
2015-09-26

    prima donna
Underbar!
2014-09-16

  Connie
Härlig text, med allt man kan önska sig!
2014-05-27

    ej medlem längre
Tack för grymt bra läsning !
Applåderar :)
2014-05-08

  träsnidaren
Härligt!
2014-01-18

    ej medlem längre
Det bästa jag läst på väldigt länge
2014-01-13

  Densen VIP
WoW!!!
2014-01-12

    basen
Vackert formulerat.
2013-12-27

  Tess74
En av dina bästa ever!
2013-12-22

  Lars Hedlin
Mästerligt och varmt!
2013-12-22

    ej medlem längre
Magifikt opus till kärleken
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP