Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul och Gott Nytt År!

Till er alla från mig och mitt tecknaralias.

https://www.facebook.com/hansenssonart




Övriga genrer av hansensson
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-22 15:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
very nice !! God Jul !!!!
2013-12-22

    ej medlem längre
du har många strängar på din lyra
god jul och gott nytt år!
2013-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dej också en riktigt skön Jul och ett fantastiskt Nytt År...
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson