Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampire





Jag vill vara din vampyr
Suga dig

Din hals

Smaka på ditt blod
I min käft

Känna hur din puls
Slutar slå
För mig

Och sedan
Ska jag sänka dig
I mina armar

Tills allt liv
Har lämnat dig




Fri vers av Tess74
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-22 17:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
NICE ;)
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74