Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR VINDARNA BÄR

så full av liv, så mycket längtan
jag hörde panflöjten

djupt inifrån gången där
vid centralen

blixtar, över den där stulna visionen.
alting blir nytt

när du sen gör det på ditt sätt
när du ser,

och vindarna bär
och vi hör samman

en dröm dör
men en ny föds,

i varje ögonblick
ser jag dig

och vindarna bär
solen jorden och månen

allt för vår kärlek
har jag väntat

dig, jag vill kunna leva
och fång livets rytm

när vindarna bär

när vindarna bär.




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 183 gånger
Publicerad 2013-12-22 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén