Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penselstråk


Den gudabenådade
målar direkt på
hjärtats egna
skört utspända duk




Fri vers av Rachel Roth
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-03-15 11:48



Bookmark and Share


    Mejja
Hjärtats sköra tunna....målande vackert du poetar!
2006-03-15

  Åsa Gustavsson VIP
Dina penslar rör ofta vid våra spända dukar...
2006-03-15

    ej medlem längre
"den gudabenådade"...det fick mig att tänka till,
tack för vackra och visa ord.
2006-03-15

  Åsa Melander
Innerligt bra. Starka bilder..med hjärtats skört utspända duk!!!
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth