Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Merry merry



vädra luften ur lungorna
skrik okvädningsord till dem

du aldrig förlät
försonas med livet

all sten
som fastnat

mellan tårna



dra ut på grannlåten
skrik hälsningar

var arg
då kommer tomten

de små dvärgarna
alla sätter bo

i ditt hår



jag tål dig inte
låt mig vara arg

jag är aldrig arg annars
kan jag inte få vara det

till jul?



















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-23 09:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-12-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag övertilltalades när var lite vara snäll då kommer jultomten till mig också med blommor handgjorda av nätstrumpor. Jag behövde bara välja färgen då.
Men det var min hemligs.
Du visar dig inte arg, eller hur
God Jul och Gott Nytt år till dig Lena.

2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP