Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And she bows ascends, digital konst, 2013, LenaJohansson


Inuti utanför boxen




där hon lyfte
under himlens tak

molnen som tågvagnar
alla på rad

i stormen



makten lyste
med sin frånvaro

såg hur de rumsterade om
ljusen i fönstren

det knöt sig ibland
magen, organet

som gjorde ont


de gav all mat
till de svältande

tände ett hopp
sände en tanke

en miljon kronor



i morgonljuset satt hon
inne i sin box

med tanken
ett outforskat universum

hon visste allt
men kom ej loss


trummade på tangenterna
en melodi som aldrig dog

så de efterlevande
alltid kunde höra

chiffer utan ord
om allting

du inte vet


















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-23 09:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra! ;)
2013-12-23

    ej medlem längre
Stor poesi!
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP