Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lott till kanske.. en lott till kanske.. en lott till kanske.. (glömda ess i rockärmen göra inga slott)


exhimla7nist; hoppets trissnisse



spegla sig i ögat
föga troligt

roligt jo

 

leva dubbelt enögt
skevögt

liksom gissa sig och missa sig
trissa sig vidare krokar

 

slokar en så snokar tre

 

snett förvrängt stängt
för vänner

 

känner ej
ser ej
vill ej

 

mer än exhimla
sju nissar bakom lagårdsdörr'n
inte förr'n

 

ska tomten dansa 
skägglös dessutom svansa nästa lott

 

exhimla7nisten

 

utan slott

 




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 225 gånger
Publicerad 2013-12-23 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri