Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

collage 3






















vilka masker har jag burit
vilka ansikten har jag gömt mig bakom

vilken tid har jag låtit gå
vilka resor har jag gjort

för jag vet att jag kan räkna
med dig

för kärleken skall visa
din själs sanna natur

längta inte efter mörkret
döden är ingen väg ut

jag har hört dig tala till natten
jag har följt ditt ljus

för döden är inget slut
här nu, i varje minut

i varje sekund.




Bunden vers av Jonas Hagén
Läst 176 gånger
Publicerad 2013-12-24 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén