Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små barnafötter

I den nyfallna snön
på farstutrappen
syntes spår av
nakna små barnafötter

Nedanför - en liten slinga
av fotsteg som pekar
hem igen

Ett litet äventyr
på tio sekunder
står skrivet i snön
som snart ska töa bort

Men i hjärnans vindlingar
står det kanske ristat
livet ut





Fri vers av Assar
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-25 16:20



Bookmark and Share


  Maria T
Tack för att du berättade så fint
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Assar