Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre förr - eller

Det var bättre förr
i den gamla goda tiden
då flickor rodnade och
hade rosett i håret

Då pojkar kunde gråta
fastän klädda i kostym
som små herrar
men med lugg i pannan




Fri vers av Assar
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-25 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assar