Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du min största gåta (2013)


Som jag har varit förälskad
du vet, utan gränser
i ett halvt liv har jag sökt
men utan frukt, tills nu..

men när frukten faller
är det inte alltid bekvämt
så hjärtan som lyser
i natt såsom dag

vänta på mig..

ett ögonblick till...




Fri vers av Järnkatten
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-25 22:52



Bookmark and Share


  agneta pichler
en romantiker
är du,,
onyttigt nyttigt

skitsamma

när kärleken slår till
är det härligt.. <3




2013-12-25

  Solitaire VIP
Nej gränser är ju inte din grej, Katten
Det som blänkte var tyvärr falskt som vatten
Ja, det är tyvärr så här man mår
när man har gått in med hull och hår
Men tänk dig för, om det ska bli nåt bra
Det som inte kan vänta är inget att ha :)
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten