Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberhav


Sent i december
svallar havet ännu fritt
Obundet av is




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-26 13:14



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Läget oförändrat antar jag, trots årsskifte. Hur blir det med dikten om första och sista raden byter plats, blir det någon skillnad?
2014-01-01

  Lars Hedlin
VAckert ......
2013-12-28

    ej medlem längre
Undrar om havet gillar det ... jag tror det! :)
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP