Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ogreppbar..?


Isa (2013)


Det enda jag sökte
var sann kärlek
vad sökte du
kanske har du slutat söka

men värmen står kvar
jag springer aldrig från den
för min första lampa i livet
är alltid att lysa klart..




Fri vers av Järnkatten
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-26 18:15



Bookmark and Share


  Kim VIP
Så fint skrivet!
2014-01-04

  Annatula
Ogreppbar? Nejdå, men osökt går mina tankar till vad sann kärlek egentligen är, dess renaste essens... och ja, naturligtvis, den lyser sannerligen klart.
Du har gjort en pryd knut Järnkatten, med få ord.
Tack för läsningen.
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten