Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kom en storm

Det kom en storm
Den blåste än en gång
In i mitt liv
Men denna gång
Blev det en annan utgång

Den brakade in i mitt liv
Den förde med sig så mycket nytt
Mitt liv blev som förbytt




Fri vers av Jag heter Camilla
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-26 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag heter Camilla