Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism


Hur kan man stoppa sina känslor,

ska man?




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-26 23:02



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Stoppa dem är nästintill omöjligt
men man kan ansvara för dem.
De behöver inte nödvändigtvis
basuneras ut. Inget fel med
självkontroll. Här har väl poeter
en viss fördel med att kunna
sätta saker på pränt
utan att lämna ut.
2013-12-27

  Carina Bendix
Nej, stoppa aldrig känslorna, dom behöver få komma ut..
2013-12-27

    ej medlem längre
Varför ska man stoppa dem undrar jag..
Bra fråga du ställer
2013-12-26

  aol
känslor ljuger aldrig, så svåra att dölja,
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP