Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism 2



Förvirrad

Irrad

Av tiden som går
Går jag mot livets

Korridor




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-26 23:08



Bookmark and Share


  aol
när det du gör speglar den du är
istället för att du försöker skapa det du önskar att du var, då kommer du att ha skapat en hållbar förändring i dej själv,

efter kaos kommer vishet,
2013-12-26

  aol
ja så är det bra skaldat vännen,
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP