Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rewind





Låt oss starta
Där vi började
Där allt var fint
Oförstört
Och lagt på små moln
Av rosa bubblor
Där våra kyssar smakade
I munnen
Då fyllan värmde som mest
Och vi berusades ihop
Låt oss påbörja
Den där natten igen
Då vi hittade närheten
Som aldrig förr
När jag kom igen och igen
Som jag aldrig har gjort
Och du älskade det jag sa
När inget var sårat
Sargat
Och så jävla trasigt




Fri vers av Tess74
Läst 310 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-27 00:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Be kind rewind.......
2013-12-28

  Jesper Bengtsson
En vackert formulerad text, som berör både ens känslor och själ.
2013-12-28

    ej medlem längre
berörande text..
2013-12-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint vemod och längtan tillbaka i din text!
2013-12-27

  Carina Bendix
Ibland önskar man att det gick att spola tillbaka tiden.. fint skrivet.
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74