Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag virvlade in i era liv

Det kom en storm
Den stormen
Det var jag
Jag virvlade in i era liv
Rörde upp det som varit ert liv

De som vågade möta mig
Och följde med
De stod själva
Och kände vindens styrka

Den stormen
Rörde upp det som varit
Den flyttade land
Efter att jag kom
Var det inte längre likadant




Fri vers av Jag heter Camilla
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-27 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag heter Camilla