Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våthud

Våthud blänker
i vargnattens
mörkermara

Våthud stelar
i drömmens
ångestskri

Våthud fryser
i morgontimmens
gryningsljus

Våthud.... våthud... våthud

 

YM Bohman-13




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-28 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur tolka detta? Mörkt, och ändå mäktigt sensuellt!!!!!!
2014-01-07

  erkki
Jaså där är du!? Har inte hittat dig på länge här. Den här gillar jag skarpt. En liten fin antydan om mjukporr är aldrig fel! Instämmer i föregående talares syn på saken.
2014-01-04

  Ronny Berk
tänkvärt, men kan skymta en fortsättning, väl dold mellan raderna ...
2014-01-01

  ULJO
Fin poesi
2013-12-30

  Gunnel Eriksson VIP
Starkt! Fin effekt med det
upprepade ordet.
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER