Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den allra vildaste känslan

 

 

inuti mig

 finns en sak

en känsla

 

jag känner

när den rör

och vrider på sig

jag ser den som en glöd

ett ljus i mörkret

hör den som

en bekant röst

 

den får mig

att flyga

av glädje

och pinar

och plågar mig samtidigt

av smärta

när jag inte kan

sätta ord på den

uttrycka den

skriva den.

 

Omid Salimi  28.12.2013




Fri vers (Fri form) av Salimi Omid
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-28 11:00



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
bra beskrivning av hur svårt det är att sätta ord på vissa saker
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Salimi Omid
Salimi Omid