Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig ifred





Du säger att jag är vacker
Att du vill lära känna mig

Jag vill kräkas på dina ord
För jag bryr mig inte ett skit
I det du säger

Dina ord är som cancersvulster
För mig
Dom växer som en ond skepnad
Landar i mitt huvud

Trött på ytlighet
Och jakt på känslor
Sluta jaga mig
Jag är inte din trofé

Är inte intresserad
Mitt huvud är fullt

Av död




Fri vers av Tess74
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-28 12:54



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Starka ord!
2013-12-28

  Bo Lövhalka
Så fint skaldat!
2013-12-28

  Lars Hedlin
Jäkligt stark i känslan..Bra förmedlat!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74