Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollande ögonblick

Jag tror på förtrollande ögonblick
Då jag sluter mina ögon och flyger tillbaka i tiden
Förflyttar mig till den tid då jag dansade med regnbågens färger
Till den tid då min hand vilade i din och du kysste mig i sommarnatten...

Jag tror på förtrollning i stundens hetta
Då smärtan bränner likt eld i mitt hjärta och saknaden gör som mest ont.

Då sluter jag mina ögon
Och låtsas att tiden stått stilla...




Fri vers (Fri form) av stjärnhimmel
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-28 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert om förtrollade ögonblick, fint skrivet!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

stjärnhimmel