Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inre rösten

När den sista tåren har fallit från din kind
Finns det en inre röst som viskar inombords
Ge inte upp
För när du kryper på marken och kämpar efter luft
Samlar aska efter ditt brustna inre
Kommer du i allt mörker finna en ljusning
Ett hopp om framtiden...




Fri vers (Fri form) av stjärnhimmel
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-28 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnhimmel